Apurunkorakenteet

TASO 1

1 tason esikasattu apurunkopaketti sisältää kaikki päällerakenteen osat ja on valmis asennettavaksi ilman porauksia, hitsauksia ja paikkamaalauksia.

TASO 2

2 tason esikasatussa apurunkopaketissa on välipalkit, runkokiinnikkeet, nosturin kiinnitys ja hydrauliikkaputkisto paikoillaan.

TASO 3

3 tason apurunkopaketissa välipalkit, runkokiinnikkeet ja nosturinkiinnitys on kiinnitetty apurunkopalkkeihin.

 

Yli 25 vuotta sitten vuonna 1984, Alucar aloitti alumiinisen puutavara päällerakenteen kehittämisen. Alucar oli alansa ensimmäinen yritys, joka toi markkinoille alumiinisen apurungon. Yrityksellä on ollut alusta alkaen päämääränä valmistaa mahdollisimman luotettava, tuottava ja kestävä tuote kevyestä materiaalista.

Tuotteidemme raaka-aineiksi on valittu parhaat materiaalit. Käytössämme on huippunykyaikaiset valmistusmenetelmät ja työtavat. Nämä yhdistettynä optimoivat tuotantomme nopeuden ja tuotteiltamme vaadittavan korkean laadun.

Kaikki päällerakenteissa käyttämämme osat on pinnoitettu materiaalilla, joka kestää muuttuvat käyttöolosuhteet. Kaikissa käyttämissämme alumiiniosissa on anodisointi pinnoite ja teräsosat on joko maalattu, tai kuumasinkitty. Myös kaikki ruuvit, pultit ja mutterit on deltapinnoitettuja. Näin ollen rakenteemme on helppo puhdistaa ja se pysyy näyttävänä pitkään.

Olemme kehittäneet päällerakenteen, jonka kokoonpanossa käytetään pulttiliitoksia. Tämä tekee päällerakenteesta erittäin lujan, tärinää kestävän ja joustavan ratkaisun joka automerkille. Kasaamme auton kuin palapelin, liittämällä valmiit osat kohdalleen pulttiliitoksin. Rakentamistyyli lisää tehokkuuttamme huomattavasti, koska meillä on kaikki osat valmiina rakennusta varten jo ennen alustan saapumista tehtaalle. Varaosien vaihto on myös helppoa, kun hitsausliitoksia ei ole ja kaikki varaosat löytyvät meiltä suoraan varastosta.

Kaikki autoon asennettavat teräsosat on maalattu valmiiksi irrallaan. Näin tehtynä maali on osien molemmilla puolilla ja korroosiota ei pääse muodostumaan liitoksen väliin. Käyttämämme hydrauliputket ovat passivoituja putkia ja liitokset helmiliitoksia, kannakkeet ovat raskaan sarjan kannakkeita. Nosturin tuppeja ja telineitä on kaikille nosturimerkeille. Lisäksi niitä on useita malleja, joista löytyy varmasti ratkaisu juuri sinun tarpeisiisi.

Olemme toimittaneet tuhansia apurunkopaketteja ympäri maailman ja meidän apurungollamme on vahva maine joka maassa. Vuosittain rakennamme noin 150 autoa ja toimitamme 250-400 täydellistä apurunkopakettia.