Hydrauliikka

Asennamme autoihin hydrauliikan täysin valmiiksi ja tarvittaessa myös sähköohjauksineen. Käytämme vain parhaita komponentteja päällerakenteissamme. Hydrauliletkut tulevat varastoomme suoraan toimittajalta liittimet valmiiksi prässättyinä. Näin liitosten laatu pysyy tasaisena ja parantaa hydraulijärjestelmän toimintavarmuutta. Hydraulilinjat valmistamme passivoidusta putkesta, jotka asennamme kumikiinnikkeillä runkoon. Paluu linjana käytämme 2” putkitusta ja paine linjana 1” putkitusta. Hydrauliikkasuodattimena käytämme kehittämäämme 500 litran ja 10 mikron suodatinta.

Auton hydrauliikkajärjestelmän yhdistämiseen nosturin hydrauliikkaan käytämme Multimax-vapaakiertoventtiiliä. Venttiili sisältää paineenrajoittimen ja vapaakierto-toiminnon.

Jokaisen auton hydrauliikkajärjestelmä testataan paine/virtaus testillä ennen auton luovutusta asiakkaalle.

Alumiininen öljysäiliö

Käytössämme oleva öljysäiliö on kehitetty vaativaan ajoneuvokäyttöön. Lähdöt on sijoitettu ja mitoitettu puutavara-auton vaatimuksia ajatellen. Paluuöljy ohjataan aina öljypinnan alapuolelle, jolloin ilmakuplia syntyy mahdollisimman vähän. Imulähtö ja öljyn paluu on ohjattu virtausten kannalta optimaaliseksi. Öljysäiliöön on saatavana lisävarusteena myös lämmitysvastus.