Avoimet työpaikat

Toimintamme kasvaessa kehitämme organisaatiotamme ja tulemme jakamaan tuotantopäällikön ja hankintapäällikön tehtävät omille vastuualueilleen. Haemme:

 

Tuotantopäällikköä

 

Vastuualueinasi ovat tuotannonsuunnittelu, henkilöstöjohtaminen ja valmistusmenetelmien kehitys.

 

Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää johtamistaitoa, esimieskokemusta, ymmärrystä henkilöstön vaikutuksesta yrityksen menestykseen ja tahtoa jatkuvaan parantamiseen. Meille on tärkeää, että tulet hyvin ihmisten kanssa toimeen ja uskallat viedä asioita eteenpäin.

 

Tuotantopäällikön apuna ovat kokeneet työnjohtajat ja team leaderit omilla osastoillaan hoitamassa päivittäisiä operaatioita ja hieno-ohjausta.

 

Teknisissä asioissa suunnittelijamme työskentelevät tiiviissä yhteistyössä tuotannon kanssa ja tukevat tuotannon suunnittelua ja ohjausta.

 

Edeltäjäsi jatkaa yrityksemme palveluksessa ja vastaa jatkossa hankinnoista, joiden vaikutus on merkittävä tuotantoketjussamme. Hän on myös vahvasti tukenasi urasi alussa meillä ja auttaa jatkossakin laajemmissa työtehtävissäsi kuten investointien suunnittelussa.

 

Tarjoamme mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn, motivoituneen henkilöstön ja kollegoiden taustatuen. Tuotantopäällikön tehtävässä voit hyödyntää luovuuttasi ongelmien ratkaisemisessa ja pitkän tähtäimen suunnittelussa ja samalla myös kehittää omia henkilökohtaisia taitojasi. Monikielinen työympäristömme antaa mahdollisuuden kasvattaa myös kielitaitoasi.

 

Tule mukaan osaavaan tiimiimme!

 

Lisätietoja antaa toimitusjohtaja Anssi Alasaari 0400 - 777 666. Lähetä hakemus 4.11. mennessä osoitteeseen careers@alucar.com.

 

Aloitamme hakijoiden haastattelun hakuaikana ja täytämme avoimen paikan heti sopivan hakijan löydyttyä.

 

 

 

 

 

 

- Avoimista työpaikoista voit kysyä toimitusjohtaja Anssi Alasaarelta. -

Puh. +358 207 851 723

Voit jättää myös avoimen hakemuksen osoitteeseen: careers@alucar.com