Avoimet työpaikat

Haemme tuotantoomme lisää päällerakenteiden ammattilaisia!

 

 ASENTAJIA

Työtehtäviisi kuuluvat puutavara-autojen päällerakenteiden asennustehtävät.
Tehtävässä menestyminen edellyttää aikaisempaa kokemusta asennustehtävistä, asennushitsaustaitoa, oma-aloitteista otetta työntekoon ja kiinnostusta raskaaseen ajoneuvokalustoon. Työkokemus hydrauliikasta tai raskaan kaluston korjaamotehtävistä katsotaan eduksi.

 

  

 

SÄHKÖASENTAJA

Työtehtäviisi kuuluvat sähköasennukset puutavara-autojen päällerakenteisiin ja muut asennustyöt. Työnkuvaan kuuluvat mm, johdotukset, sulakkeiden/releiden/katkaisimien kytkentä, ohjelmointi ja projektikohtainen dokumentointi.
Tehtävässä menestyminen edellyttää aikaisempaa kokemusta ajoneuvosähköasennuksista, ongelmanratkaisutaitoa ja kiinnostusta raskaaseen ajoneuvokalustoon.

 

 

HITSAAJIA

Työtehtävänäsi on puutavarapankkojen ja nosturitelineiden hitsaus. Käyttämämme terästen ainevahvuudet ovat 4-10 mm. Odotamme sinulta kokemusta MIG- ja/tai MAG-hitsauksesta ja valmiutta fyysisyyttä vaativaan työhön.
Lisäksi tarvitsemme alumiiniosavalmistukseen alumiinihitsaustaitoista kokoonpanijaa.

 

 

TEOLLISUUSMAALARIA

Työtehtävänäsi on hoitaa raepuhaltamoa ja märkämaalaamoa. Omassa tuotannossamme pintakäsittelemme hitsattuja terästuotteita ja teemme paikkamaalauksen asennettuihin kuorma-auton päällerakenteisiin. Lisäksi maalaamme uusia kuorma-auton alustoja. Odotamme sinulta aikaisempaa kokemusta teollisuusmaalaamisesta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Aikaisempi kokemus teollisuus- tai automaalaamo työstä katsotaan eduksi.

 

MATERIAALINKÄSITTELIJÖITÄ

Materiaalinkäsittelijöiden työtehtäviin kuuluvat mm tavaran vastaanotto, osien kerääminen, pakkaaminen ja lähettäminen.

  

 

KOKOONPANIJOITA

Työtehtävänäsi on kokoonpanna alumiinisia ohjaamonsuojia ja apurunkoja. Ohjaamosuoja kasataan alumiiniprofiileista ja kokoonpanon yhteydessä tehdään sahauksia ja porauksia. Apurunko koostuu työstetyistä alumiinisista apurunkoprofiileista ja välipalkeista, kiinnikkeistä, nosturitelineistä, putkistosta ja kannakkeista. Kokoonpanotyössä asennetaan myös sähkökomponentteja.

  

 

 

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja vaihtelevan työn uusien kuorma-autojen parissa luotettavassa ja kehittyvässä yrityksessä. Ammattitaitoinen tiimi tukee työtäsi ja auttaa oppimaan uutta ja kehittämään osaamistasi.


Osa työsuhteista ovat määräaikaisia ja osa vakituisia. Täytämme avoimet paikat heti sopivan hakijan löydyttyä.

Lähetä hakemuksesi 24.2.2019 mennessä: careers@alucar.com ja lisätietoja tehtävästä antaa tuotantopäällikkö Jyrki Hirviniemi 040-5578844.
 

 

Haemme Kesätyöntekijöitä tuotantoon ja tuotekehitykseen

Asennusosastolle haemme työntekijöitä raskaan kaluston asennustehtäviin ja materiaalinkäsittelyyn tuotteiden hyllyttämiseen, keräämiseen, pakkaamiseen ja lähettämiseen.

Tuotekehitykseen haemme työntekijä piirustusten päivittämiseen ja tuoterakenteiden ylläpitoon. Tehtävässä menestyminen edellyttää CAD-ohjelmiston tuntemusta ja oma-aloitteisuutta.

Tarjoamme mielenkiintoisia ja vaihtelevia työtehtäviä, joissa voit kehittää omaa osaamistasi. Kokenut henkilökuntamme auttaa työhön perehtymisessä ja tarjoaa taustatukea päivittäisessä työssä.

Tule mukaan osaavaan tiimiimme!

Lähetä hakemus ja CV 28.2.2019. mennessä osoitteeseen careers@alucar.com.

Aloitamme hakijoiden haastattelun hakuaikana ja täytämme avoimen paikan heti sopivan hakijan löydyttyä.
 

 

 

Tuotanto- ja asennustehtävissä ota yhteys tuotantopäällikköömme Jyrki Hirviniemeen: 

Puh. +358 40 557 8844

jyrki.hirviniemi@alucar.com 

 

 

- Avoimista työpaikoista voit kysyä toimitusjohtaja Anssi Alasaarelta. -

Puh. +358 207 851 723

Voit jättää myös avoimen hakemuksen osoitteeseen: careers@alucar.com