Vahvistus Alucarin varaosamyyntiin

Asiantuntevaa ja nopeaa palvelua!

Varaosamyynti on Alucarille yksi tärkeä asiakastyytyväisyyskriteeri. Haluamme varmistaa, että varaosat on mahdollista saada asiantuntevasti ja nopeasti. Kotimaan tutut päällerakennemyyjät ovat ennemmin hoitaneet kaiken muun ohella myös varaosamyynnin, mutta on aikoja jolloin tulee tarpeeseen kysyä varaosia yhä nopeammalla aikataululla.

Entistä paremman palvelutason takaamiseksi Johnny Granholm on nimetty varaosamyyjäksi hoitamaan varaosien myyntiä ja logistiikkaa Alucarilla. Hän tietää parhaiten varaosien tai tarvikkeen varastotilanteesta. Hän työskentelee Maksamaan tehtaan laajennetussa osavarastossa, ja hänen puoleensa voi kääntyä varaosatarpeen yllättäessä. Granholm siirtyy varaosamyyntiin tuotannon tehtävistä, joten tuotteet ovat hänelle ennestään tuttuja.

Suoralinja varaosamyyntiin:

Johnny Granholm

Puh: +358 404 846 989 – Myös WhatsApp!

varaosat@alucar.com