Förstärkning till Alucars reservdelsförsäljning!

Professionell och snabb service!

Försäljning av reservdelar är ett av de viktigaste kriterierna för nöjda kunder hos Alucar. Vi vill se till att reservdelar finns tillgängliga på ett professionellt och snabbt sätt. Tidigare har våra inhemska försäljare ansvarat för försäljningen av reservdelar, men behovet har ökat och vi vill garantera att våra kunder får den service de behöver och reservdelen hos sig så snabbt som möjligt.

För att säkerställa en bättre servicenivå har Johnny Granholm utsetts som reservdelsförsäljare för att hantera reservdelsförsäljningen hos Alucar. Granholms kontor ligger i lagret och därför har han bäst och snabbast kunskap om tillgängligheten av reservdelar och tillbehör. Granholm jobbade tidigare med olika uppgifter i produktion före han flyttade till reservdelsförsäljningen, så produkterna är väldigt bekanta för honom.

 

Kontaktuppgifter:

Johnny Granholm

Tel: +358 404 846 989 – ni kan också ta kontakt via WhatsApp!

reservdelar@alucar.com