Eagle stålbankarna har löstagbara stolpar

Berätta om ditt företag!

Vi kör timmer och rundvirke i Metsä-Koskela och företaget fungerar redan i andra generationen. För tillfället har vi två bilar på timmerbilssidan och fem anställda. Jag började i tiderna med att avverka timmer och flyttade sen över till timmertransporter. Sen barn har jag varit med pappa då han kört timmer så jag är van att handskas med tung utrustning. Nu håller den tredje generationen på att komma med i verksamheten, eftersom min äldsta son ska börja jobba i företaget efter sin militärtjänstgöring.

Varför har ni valt Eagle-bankar?

Vi har haft Eagle-bankar av stål i ungefär ett år och jag har varit riktigt nöjd med dem. Priset är lite förmånligare än för aluminiumbankar och förhållandet mellan pris och kvalitet är bra. Det allra viktigaste för oss är ändå att stålbankarna möjliggör en större last. Vi vill alltid kunna utnyttja full lastkapacitet och den maximala helhetsvikten på 76 ton, eftersom det är en stor fördel för oss. Dessutom är Eagle-bankar lätta att montera och anpassa efter behov.

Varför köper ni era bankar från Alucar?

Vår gemensamma historia går tillbaka 20 år. Tidigare har vi använt ALU-bankar, och eftersom bankarna alltid fungerat bra och vi vet att Alucar är en pålitlig samarbetspart så vågade vi också prova på deras stålbankar. De anställda på Alucar är verkliga proffs, och jag är inte förvånad över att företaget är det största och mest framgångsrika i sin bransch.