Personal tilldelas pris för över 15 års enastående arbetskarriär hos Alucar!

Dessa personer på bilderna har arbetat hos Alucar i över 15 år, och karriären fortsätter. Deras arbetserfarenhet ses som en viktig del av Alucars framgång, så vid årsskiftet tilldelades de pris för deras arbetsinsats.

Visst är det fantastiskt, att vi har dessa erfarna och positiva arbetskollegor i vårt team!

Lotta Nissilä började hos Alucar år 2002, med tanken att arbeta här några månader. Den planen ändrades dock fort. På den tiden arbetade det dessutom bara två kvinnor på företaget. Nu, efter över 15 år, har personalen fått en kraftig tillökning i både kvinnor och män. Enligt Nissilä är det bästa med arbetet på Alucar alla sociala situationer eftersom hon är i kontakt med kunder redan i telefon, och hon är den första som får möta besökare när de anländer i receptionen.

Till Lotta får man dessutom gärna komma och byta ett par ord, få sig ett gott skratt och hon är inte sen att bjuda på våra väldigt omtyckta karameller som går åt som smör i solsken!

Christian Stenberg ser till att våra produkter är av toppkvalitet tack vara hans obeskrivliga skicklighet som professionell svetsare. Stenbergs bästa minne är vår 30-årsjubileumsfest som vi hade för några år sedan och lockade över 600 personer till en oförglömlig fest företaget till ära. Stenberg anser att det bästa med Alucar är att företaget ständigt utvecklas och växer!

Stefan Nykvist har haft hand om lastning av leveranser till och från Alucar. Med hans noggranna arbetssätt ser han till att våra produkter säkert kommer iväg till alla världens hörn. Också Nykvist minns 30-årsjubileumsfesten som en stor och minnesvärd händelse och att det är positivt att Alucar expanderar i världen!

Leif Finne har varit med och utvecklat Alucars produkter i mer än 15 år och är alltid extremt nöjd att få se en färdig byggd timmerbil. Varje projekt är planerad ur kundens synvinkel och det är givande att se produkterna i aktion. Finne är glad då han ser att lösningarna som gjorts specifikt för kunden fungerar som de ska och kunden är nöjd med slutresultatet.  Hans bäste minne är från IAA Mässan i Hannover för några år sedan då vår påbyggnad presenterades på en monter, det var mäktigt!

 

Samtliga ser gärna att de arbetar på Alucar i ytterligare 15 år! Det hoppas vi verkligen!