Huikeat yli 15 vuotta kestäneet työurat Alucarilla palkittiin

 

Nämä kokeneet henkilöt kuvissa ovat työskennelleet Alucarilla yli 15 vuoden ajan ja työura jatkuu edelleen. Heidän työkokemuksensa nähdään tärkeänä osana Alucarin menestystä, joten vuoden vaihteessa heille on annettu pitkästä työurasta palkinto.

On huikeaa, että saamme työskennellä näiden kokeneiden ja positiivisten henkilöiden kanssa!

Lotta Nissilä aloitti Alucarilla vuonna 2002, jolloin työpestin piti kestää 3 kuukautta. Sen pituus kuitenkin muuttui nopeasti. Silloin Alucarilla työskenteli vain 2 naista. Nyt yli 15 vuoden jälkeen, naisia kuten myös miehiä on tullut taloon enemmän. Hänen mielestään parasta työssä ovat sosiaaliset tilanteet. Nissilä on puhelimessa yhteydessä asiakkaisiin ja hän on ensimmäisenä vastaanottamassa vierailijoita ja työporukkaa. Monesti tulee vaihdettua pari sanaa, varsinkin kun hänellä on Alucarin suosittuja karamelleja tarjolla.

Christian Stenberg varmistaa hitsattujen tuotteidemme korkean laadun ammattitaidollaan. Stenbergin mieleen on erityisesti jäänyt Alucarin 30-vuotisjuhlat, joissa vierailijoita oli yli 600 henkilöä. Motivoivana tekijänä työssään hän näkee myös, että yritys kehittyy ja kasvaa koko ajan.

Stefan Nykvist hoitaa tulevien ja menevien tavaroiden lastaukset. Hänen tarkka työskentelynsä varmistaa, että tuotteemme toimitetaan turvallisesti ympäri maailman. Hän myös ajattelee 30-vuotisjuhlien olleen merkittävä tapahtuma ja on positiivista nähdä Alucarin laajentuvan maailmalle ja itse rakennuksen muuttuvan eri rakennusvaiheissa.

Leif Finne on ollut mukana kehittämässä Alucarin tuotteita yli 15 vuoden ajan ja iloitsee aina kun hän näkee valmiin puutavara-auton. Jokaista projektia on ajateltu asiakkaan näkökulmasta ja on palkitsevaa nähdä tuotteet toiminnassa. Erityisesti hänen mieleen ovat jääneet kansainväliset messut, kuten Hannoverin IAA messuilla nähty Alucarin päällerakenne.

Kaikkien mielestä he voisivat työskennellä Alucarilla vielä toiset 15 vuotta putkeen! Sitä me todella toivomme! Myös 30 vuotta kestäneet työurat palkitaan.