Avoimet työpaikat

Suhtaudumme intohimoisesti puunkuljetusalan innovatiivisimpien ratkaisujen luomiseen ja olemme maailman johtava puutavarakuljetukseen suunniteltujen kuorma-autojen päällerakenteiden valmistaja.

Tärkeimmät arvomme ovat: asiakaslähtöisyys, luotettavuus, positiivinen asenne ja huippuluokan tuotteiden valmistus. Kuulostaako se siltä, että sopisit joukkoomme? Tule työskentelemään kanssamme!

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on alucar20-1.jpg

Avoin hakemus

Otamme mielenkiinnolla vastaan avoimia työhakemuksia osoitteeseen careers@alucar.com

Haemme asentajia Rovaniemelle

Alucarin toimipiste Rovaniemellä hakee päällerakenteiden asentajia.

Laajennamme toimintaamme Pohjois-Suomeen ja tarvitsemme joukkoomme uusia osaavia tekijöitä. Rovaniemen toimipisteessä asennetaan puutavarapäällerakenteita uusiin kuorma-auton alustoihin Pohjois-Suomen asiakkaille. Rakennussarjat ja osat toimitetaan Rovaniemelle Alucarin tehtaalta Maksamaalta.

Asentajan tehtäviin Rovaniemellä kuuluvat puutavarapäällerakenteiden ja -pankkojen asennustyöt, hydrauliikkajärjestelmän asennus ja päällerakenteisiin liittyvät sähköasennukset. Alucar räätälöi puutavara-autot aina asiakkaan tarpeen mukaan. Edellytämme tiimin asentajilta mm. raskaankaluston tuntemusta, kokemusta ajoneuvohydrauliikasta, ajoneuvosähköosaamista ja teräksen hitsaustaitoa. Työtehtävät voidaan sovittaa hakijoiden osaamisen mukaan.

Kokoamme parhaillaan osaavaa asennustiimiä. Jos olet kiinnostunut paikasta tai haluat kysyä lisää, ota yhteyttä tuotantopäällikköömme:

Jyrki Hirviniemi

040 557 8844
jyrki.hirviniemi@alucar.com

______________________________________________________________

Haemme alumiinihitsaajaa Maksamaalle

Haemme tuotantoomme Maksamaalle alumiinihitsaajaa. Tehtävä sisältää puutavara-autojen päällerakenteissa käytettävien alumiinituotteiden hitsausta. Haemme hitsaajaa, jolla on aikaisempaa kokemusta alumiinin hitsauksesta ja edellytykset fyysiseen työhön.

Täytämme paikat heti sopivien hakijoiden löydyttyä, joten lähetä hakemuksesi välittömästi ja viimeistään 16.9.2022 osoitteeseen careers@alucar.com.

Jos olet kiinnostunut paikasta tai haluat lisätietoja, ota yhteyttä tuotantopäällikköömme:

Jyrki Hirviniemi

040 557 8844
jyrki.hirviniemi@alucar.com