Avoimet työpaikat

Haemme tehtaallemme Maksamaalle työntekijöitä tuotannon tehtäviin:

ASENTAJIA

Työtehtäviisi kuuluvat puutavara-autojen päällerakenteiden asennustehtävät.

Tehtävässä menestyminen edellyttää aikaisempaa kokemusta asennustehtävistä, asennushitsaustaitoa, oma-aloitteista otetta työntekoon ja kiinnostusta raskaaseen ajoneuvokalustoon. Työkokemus hydrauliikasta tai raskaan kaluston korjaamotehtävistä katsotaan eduksi.

HITSAAJIA

Työtehtävänäsi on puutavarapankkojen ja nosturitelineiden hitsaus. Käyttämämme terästen ainevahvuudet ovat 4-10 mm. Odotamme sinulta kokemusta MIG- ja/tai MAG-hitsauksesta ja valmiutta fyysisyyttä vaativaan työhön.

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja vaihtelevan työn uusien kuorma-autojen parissa luotettavassa ja kehittyvässä yrityksessä. Ammattitaitoinen tiimi tukee työtäsi ja auttaa oppimaan uutta ja kehittämään osaamistasi.

Osa työsuhteista ovat määräaikaisia ja osa vakituisia. Täytämme avoimet paikat heti sopivan hakijan löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantopäällikkö Jyrki Hirviniemi 040-5578844.

Voit lähettää hakemuksen osoitteeseen careers@alucar.com

TUOTEKEHITYSINSIÖÖRI

Vahvistamme tuotekehitystiimiämme ja etsimme ratkaisuhakuista tuotekehitysinsinööriä.

Tuotekehitysinsinöörin tehtävänä on tehdä parannuksia nykyisiin tuotteisiin asiakkailta ja tuotannolta saadun palautteen perusteella sekä suunnitella uusia tuotteita puutavarapäällerakenteisiin. Lisäksi tuotekehitysinsinööri tekee projektikohtaisia soveltavia suunnittelutehtäviä, kuten nosturitelineitä, yhteistyössä myynnin kanssa.

Tuotekehitysinsinööri osallistuu myös tuoterakenteiden ylläpitoon ERP-järjestelmässä.

Tehtävä edellyttää

  • Insinöörin koulutusta
  • CAD-järjestelmän hallintaa
  • Huolellista työskentelytapaa
  • Kykyä itsenäiseen työhön ja kiinnostusta kuorma-autoihin.

Tuotekehitysinsinöörin vahvana tukena on koko suunnittelutiimi. Päivittäisessä työssä teet tiiviistä yhteistyötä tuotannon ja myynnin kanssa.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan työn kuorma-autoalan kehityksen kärjessä. Työssä on mahdollista kehittää teknistä osaamista ja ongelmanratkaisutaitoja.

SUUNNITTELUINSINÖÖRI

Vahvistamme tuotekehitystiimiämme ja etsimme aktiivista ja ulospäinsuuntautunutta suunnitteluinsinööriä.

Suunnitteluinsinöörin tehtävänä on valmistella myyjiltä saatujen päällerakenne-erittelyiden avulla tuotannon vaatimat dokumentit. Alustavalmistajan alustakuvan, päällerakenneohjeiden ja asiakkaan toiveiden mukaisesti tehdään päällerakennepiirrustus, jonka mukaan päällerakenneprojekti valmistetaan ja asennetaan. Komponenttien sijoittelu päällerakenteeseen tehdään suunnitteluvaiheessa. Suunnitteluinsinööri auttaa myyjiä ja jälleenmyyjiä hyödyntämään suunnittelun ja valmistuksen mahdollistavia valmiuksia.

Tehtävä edellyttää:

  • Insinöörin koulutusta
  • CAD-järjestelmän hallintaa
  • Huolellista työskentelytapaa
  • Sosiaalisia tiimipelaajan taitoja ja kiinnostusta kuorma-autoihin

Suunnitteluinsinööri käyttää työssään myös TrailerWIN-ohjelmaa.

Suunnitteluinsinöörin vahvana tukena on koko suunnittelutiimi. Päivittäisessä työssä teet tiiviistä yhteistyötä teknisesti osaavien myyjien ja tuotannon kanssa.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan työn kuorma-autoalan kehityksen kärjessä. Työssä on mahdollista kehittää teknistä osaamista ja projektinjohtamistaitoja.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Anssi Alasaari 0207 851 723. Voit lähettää hakemuksen osoitteeseen anssi.alasaari@alucar.com 22.8.2021 mennessä.