Avoimet työpaikat

Vahvistus kotimaan myyntitiimiin

Oletko tuloshakuinen ratkaisumyyjä? Haluatko työskennellä itsenäisesti alan johtavassa yrityksessä? Etsimme sinua!

Työtehtävästä

Etsimme myyntitiimiimme vahvistusta Itä- ja Kaakkois-Suomeen. Etsimällämme henkilöllä on tahto selvittää asiakkaan tarve ja kyky löytää sopivin ratkaisu.

Tehtävänäsi on hoitaa olemassa olevia asiakassuhteitamme ja hankkia uusia asiakkaita henkilökohtaisilla tapaamisilla ja puhelimitse. Asiakkaitamme ovat kuljetusliikkeet, kuorma-autojälleenmyyjät, perävaunuvalmistajat, päällerakentajat ja raskaankaluston korjaamot.

Tuotevalikoimaan kuuluvat puutavara-auton päällerakenteet, pankot, puutavaranosturit ja komponentit, joita osaat soveltaa myös muille kuljetusaloille.

Työskentelet etänä ja menestyminen tehtävässä edellyttää viikottaisia asiakastapaamisia vastuualueellasi. Myynnintukea saat tehtaaltamme koskien markkinointia, suunnittelua, takuukäsittelyä ja varaosamyyntiä. Maksamaan tehtaamme lisäksi Naaran Kuljetushuolto Pieksämäellä tarjoaa asennus- ja huoltotukea käyttöösi.

Päivittäisiin työtehtäviisi kuuluvat:

– Olemassa olevien asiakassuhteiden hoitaminen.

– Uusien asiakkaiden hankinta.

– Tarjousten tekeminen ja seuranta.

– Tilausten syöttäminen ERP-järjestelmään.

– Päällerakenteiden tekninen suunnittelu yhteistyössä asiakkaan, automyyjän ja suunnittelijoidemme kanssa.

– Toimitusaikojen suunnittelu tuotannon kanssa.

– Markkinointiaktiviteettien suunnitteluun osallistuminen ja toteuttaminen.

– Myynnin kasvattaminen oman tavoitteen mukaisesti.

Odotamme sinulta:

 • Sosiaalisia taitoja ja kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa.
 • Kiinnostusta raskaaseen kalustoon ja alan teknisiin ratkaisuihin.
 • Oma-aloitteista ja reipasta otetta myyntihenkiseen työntekoon.
 • Arvojemme mukaista työskentelytapaa ja ymmärrystä pitkäaikaisten asiakassuhteiden merkityksestä liiketoiminnassamme.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Anssi Alasaari 0207 851 723. Voit lähettää hakemuksen osoitteeseen anssi.alasaari@alucar.com 10.10.2021 mennessä.

_____________________________________________________________________________________________________

Area Sales Manager

Oletko viennin ammattilainen ja kiinnostunut raskaasta kalustosta? Innostutko ihmisten kanssa työskentelystä ja myynnistä?

Vientimyyjänä tulet vastaamaan B2B-myynnistä markkina-alueellasi. Teet aktiivista yhteistyötä laajan jälleenmyyntiverkostomme kanssa ympäri maailman. Tehtäväsi on huolehtia, että jälleenmyyjillä on mahdollisuudet onnistua tehtävässään. Vastaat itsenäisesti projekteistasi, olet aktiivisesti mukana koko myyntiprosessissa aina tuoteneuvotteluista jälkimarkkinointiin asti. Tueksesi saat ammattitaitoisen henkilöstömme, jonka kanssa pääsetkin vaihtamaan aktiivisesti ajatuksiasi. 

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on sisäinen palo alaan ja aito halu auttaa asiakasta löytämään ratkaisuja. Viihdyt asiakkaiden kanssa ja etsit heille aktiivisesti ratkaisuja.

Tehtävässä sinua auttavat onnistumaan aikaisempi kokemus viennistä, B2B-myynnistä ja projekteista. Vientirutiinit ovat sinulle tuttuja, eikä eri maiden viranomaiskäytäntöjen tulkitseminen tuota sinulle ongelmia.

Toivomme, että sinulta löytyisi tehtävään soveltuva kaupallinen koulutus tai kokemus. Olethan myös valmis matkustamaan ja kommunikoit sujuvasti suomeksi tai ruotsiksi ja asiakkaiden kanssa englanniksi. Muu kielitaito katsotaan eduksi.

Alucarille henkilöstön tärkeys, osaaminen ja sitoutuminen ovat koko liiketoiminnan sydän. Niinpä tässäkin tehtävässä räätälöimme tehtävät ja markkina-alueet sopimaan juuri sinulle. Tervetuloa joukkoomme!

Lisätietoja tehtävästä antaa Jenni Kuusisto, 050 518 9448 tai jenni.kuusisto@wasatalent.fi

Lähetä työhakemuksesi suoraan sähköiseen rekrytointijärjestelmäämme https://www.wasatalent.fi/vacancy/area-sales-manager-alucar-oy-9202-fi/ ja liitä CV:si sekä hakukirjeesi viimeistään 10.10.2021. Hae nopeasti, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuajalla.

________________________________________________________________________________________________________________

TUOTEKEHITYSINSIÖÖRI

Vahvistamme tuotekehitystiimiämme ja etsimme ratkaisuhakuista tuotekehitysinsinööriä.

Tuotekehitysinsinöörin tehtävänä on tehdä parannuksia nykyisiin tuotteisiin asiakkailta ja tuotannolta saadun palautteen perusteella sekä suunnitella uusia tuotteita puutavarapäällerakenteisiin. Lisäksi tuotekehitysinsinööri tekee projektikohtaisia soveltavia suunnittelutehtäviä, kuten nosturitelineitä, yhteistyössä myynnin kanssa.

Tuotekehitysinsinööri osallistuu myös tuoterakenteiden ylläpitoon ERP-järjestelmässä.

Tehtävä edellyttää

 • Insinöörin koulutusta
 • CAD-järjestelmän hallintaa
 • Huolellista työskentelytapaa
 • Kykyä itsenäiseen työhön ja kiinnostusta kuorma-autoihin.

Tuotekehitysinsinöörin vahvana tukena on koko suunnittelutiimi. Päivittäisessä työssä teet tiiviistä yhteistyötä tuotannon ja myynnin kanssa.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan työn kuorma-autoalan kehityksen kärjessä. Työssä on mahdollista kehittää teknistä osaamista ja ongelmanratkaisutaitoja.

SUUNNITTELUINSINÖÖRI

Vahvistamme tuotekehitystiimiämme ja etsimme aktiivista ja ulospäinsuuntautunutta suunnitteluinsinööriä.

Suunnitteluinsinöörin tehtävänä on valmistella myyjiltä saatujen päällerakenne-erittelyiden avulla tuotannon vaatimat dokumentit. Alustavalmistajan alustakuvan, päällerakenneohjeiden ja asiakkaan toiveiden mukaisesti tehdään päällerakennepiirrustus, jonka mukaan päällerakenneprojekti valmistetaan ja asennetaan. Komponenttien sijoittelu päällerakenteeseen tehdään suunnitteluvaiheessa. Suunnitteluinsinööri auttaa myyjiä ja jälleenmyyjiä hyödyntämään suunnittelun ja valmistuksen mahdollistavia valmiuksia.

Tehtävä edellyttää:

 • Insinöörin koulutusta
 • CAD-järjestelmän hallintaa
 • Huolellista työskentelytapaa
 • Sosiaalisia tiimipelaajan taitoja ja kiinnostusta kuorma-autoihin

Suunnitteluinsinööri käyttää työssään myös TrailerWIN-ohjelmaa.

Suunnitteluinsinöörin vahvana tukena on koko suunnittelutiimi. Päivittäisessä työssä teet tiiviistä yhteistyötä teknisesti osaavien myyjien ja tuotannon kanssa.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan työn kuorma-autoalan kehityksen kärjessä. Työssä on mahdollista kehittää teknistä osaamista ja projektinjohtamistaitoja.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Anssi Alasaari 0207 851 723. Voit lähettää hakemuksen osoitteeseen anssi.alasaari@alucar.com

__________________________________________________________________________________________________________________

Teollisuusmaalaria

Työtehtävänäsi on hoitaa raepuhaltamoa ja märkämaalaamoa.

Omassa tuotannossamme pintakäsittelemme hitsattuja terästuotteita. Lisäksi maalaamme uusia kuorma-auton alustoja.

Odotamme sinulta:

 • aikaisempaa kokemusta teollisuusmaalaamisesta
 • kykyä itsenäiseen työskentelyyn

Aikaisempi kokemus automaalaamo työstä tai vastaavasta katsotaan eduksi.

Tarjoamme vakituista työsuhdetta. Lähetä hakemuksesi heti osoitteeseen careers@alucar.com Lisätietoja työtehtävästä antaa tuotantopäällikkömme Jyrki Hirviniemi 040-5578844.

________________________________________________________________________________________________________________