Avoimet työpaikat

Suhtaudumme intohimoisesti puunkuljetusalan innovatiivisimpien ratkaisujen luomiseen ja olemme maailman johtava puutavarakuljetukseen suunniteltujen kuorma-autojen päällerakenteiden valmistaja.

Tärkeimmät arvomme ovat: asiakaslähtöisyys, luotettavuus, positiivinen asenne ja huippuluokan tuotteiden valmistus. Kuulostaako se siltä, että sopisit joukkoomme? Tule työskentelemään kanssamme!

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on alucar20-1.jpg

Haemme Rovaniemen toimipisteeseen asentajaa nosturihuoltoon

Alucarin Rovaniemen toimipiste on ollut toiminnassa jo kohta vuoden ajan ja nyt toimintamme laajenee entisestään puutavara-autojen päällerakentamisen lisäksi puutavaranostureiden huoltoon. Tarvitsemme Rovaniemelle siis lisäresursseja, ja erityisesti nosturihuoltokokemuksen omaavia.

Nostureiden asennukset ja huoltotehtävät ovat olennaisessa osassa tässä tehtävässä, ja samalla osallistut myös kuorma-auton päällerakentamiseen. Arvostamme aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, joko työkokemuksen tai alaan liittyvän koulutuksen kautta. Hydrauliikkakaavioiden lukutaito on suotavaa ja tietämys hydrauliikasta, pneumatiikasta, raskaasta kalustosta ja ajoneuvosähköistä katsotaan eduksi, mutta eivät ole edellytys tehtävään. Monipuoliset asennustaidot auttavat sinua menestymään työssä.

Tehtävässä pääset työskentelemään omatoimisesti ja itsenäisesti opeteltuasi tehtäväkenttäsi. Rovaniemen tiimimme on huolellinen ja ymmärtää laadun merkityksen asiakkaiden jokapäiväisessä työnteossa.

Ota pikaisesti yhteyttä tuotantopäällikköömme Jyrki Hirviniemeen

jyrki.hirviniemi@alucar.com puh: 040 557 8844. Lähetä hakemuksesi osoitteeseen careers@alucar.com

________________________________________________________________________

Avoin hakemus

Otamme mielenkiinnolla vastaan avoimia työhakemuksia osoitteeseen careers@alucar.com

Opinnäytetyön tekijöitä

Olemme avoimia vastaanottamaan ehdotuksia tutkintoon sisältyvistä tutkielmista laajalla aihealueella.

Jos olet kiinnostunut tutkimaan alaamme liittyvissä ajankohtaisuuksissa, ota rohkeasti yhteyttä careers@alucar.com ja voimme keskustella kiinnostuksestasi.

_________________________________________________________________________