Laske Alucarin päällerakenteiden tuottama etu

Kevyempi puutavara-auto tuottaa puunkuljettajalle enemmän rahaa. Laske itse, kuinka paljon enemmän puutavara-autosi tuottaa, jos esim. päällerakenteesi olisi Alucarin valmistama.

Laskin

Laske Alucarin online-laskimella, kuinka paljon enemmän kevyempi puutavara-auto tuottaa

Kuinka paljon enemmän kevyempi puutavara-auto tuottaa

{{ totalCustomerValue }} €
KG
Vuotta

Syötä kenttiin vuosittaiset lukemat

km
KPL
Ajomatka täydellä kuormalla {{ avgDistanceOnFullLoad }} km
%
EUR / TONNI
Vuosittainen tulo {{ annualCustomerValuePerKg }} € / kg

Kevyitä ja kestäviä puutavara-autoja

Puutavara-auton hankinta on suuri investointi, jossa päällerakenteiden suunnittelulla on ratkaiseva merkitys tulevien ajojen kannattavuudelle. Olemme panostaneet tuotekehityksessämme jo vuosikymmenten ajan keveyttä tuoviin ratkaisuihin, kuten alumiinisiin pankkoihin ja apurunkoihin. Kun tilattava auto suunnitellaan alusta asti yhteistyössä kanssamme, voimme vaikuttaa myös optimaalisen ohjaamon ja nosturin valintaan.

Useimmille kuljetusyrittäjille tulee yllätyksenä, kuinka suuri vaikutus auton omapainolla on kokonaiskuluihin. Siksi olemme laatineet laskurin, jolla voit itse arvioida potentiaalisia tuottoja ajamisten kuorma- ja kilometrimäärien perusteella. Laskelmia ei tallenneta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää enemmän kevyemmän päällerakenteen tuottamasta edusta ja Alucarin tavasta rakentaa kevyitä ja kestäviä puutavara-autoja? Ota yhteyttä Juliukseen ja kysy lisää!

Julius Närvä

Julius Närvä
Kotimaan myyntipäällikkö
julius.narva@alucar.com
+358 20 785 1721