Nosturin kiinnitys

Alucarin tuotevalikomasta löytyy nosturitelineitä useita eri versioita, joille on oma käyttötarkoitus. Käytetyimmät ratkaisut ovat irrotettava nosturiteline, kiinteä nosturiteline ja CTO. Kaikkia telineversioita on saatavilla eri nosturimerkeille ja kuorma-autoille.

Kiinteä nosturiteline

Kiinteä nosturiteline on täysin välyksetön ja kevyt ratkaisu lyhyille ajoetäisyyksille. Kiinteästä nosturitelineestä Alucarilla on eri versiota eri käyttökohteisiin.

Normaalin mallin paino 153 kg
Normaalin mallin korkeus 65 mm yli apurungon
Korotetun mallin paino 210 kg
Korotetun mallin korkeus 160 mm yli apurungon
Vahvistetun mallin paino 223 kg
Vahvistetun mallin korkeus samalla korkeudella kuin apurunko

Irrotettava nosturiteline sisäpuolisella tupella

Pitkä ja lyhyt versio saatavana eri iskunpituudella. Kiristysjärjestelmä lisävarusteena saatavilla joko telineeseen ja tuppeen.

Nosturi voidaan irrottaa kokonaan autosta ja siten saadaan lisättyä hyötykuormaa.

Irrotettava nosturiteline ulkopuolisella tupella

Irrotettava nosturiteline ulkopuolisella tupella on edelleen myydyin malli keveytensä vuoksi. Saadaan todella tiiviiksi kuudella kiristyssylinterillä. Autossa olevaan tuppeen on mahdollisuus saada mekaaniset tai hydrauliset kiristimet, jotka poistavat telineestä välykset.

Nosturi voidaan irrottaa kokonaan autosta ja siten saadaan lisättyä hyötykuormaa.Lastauksessa teline voidaan siirtää 700 mm ulos autosta ja helpottaa näin perävaunun ja auton lastausta.

Paino alkaen 550 kg riippuen varustuksesta

CTO-nosturiteline

Alucarin innovaatio, irrotettava CTO-nosturiteline (Crane Take Off), kiinnitetään autoon hydraulisesti, jolloin nosturi pysyy kuormauksen aikana paikoillaan samalla tavalla kuin kiinteästi asennettuna. CTO:ssa on neljä kartiotappia, jotka hydrauliikkasylinterit puristavat kiinni paikoilleen. Uusi kiinnitystapa ratkaisee irrotettavien nosturitelineiden tyypilliset haasteet.

Nosturin irrottaminen autosta onnistuu hydrauliikkakiristyksen ansiosta helposti ja nopeasti: nosturi irrotetaan autosta poistamalla hydrauliikalla kiilat kartioista, nostamalla nosturi ylös tukijaloilleen ja ajamalla auto pois alta.

Markkinoiden muista irrotettavista nosturitelineistä CTO eroaa myös käytännöllisyydellään. Rakenne on suunniteltu mahdollisimman yksinkertaiseksi, jotta teline olisi kevyt, edullinen ja kestävä.

Paino - autoon kiinnitettävä osa 180 kg
Paino - nosturiin kiinnitettävä osa 150 kg

Nosturinkiinnityksen ominaisuudet

Tekniikka

Nosturitelineiden ja nostureiden hydrauliikan kytkentään Alurilla on varmoja sarjoja.

Irroitettava nosturiteline ja CTO-telineissä on CE-sertifikaatti tekniikan laadun varmistamiseksi.

Käytännöllisyys

Alucarin nosturitelineet on suunniteltu eri käyttötarkoituskiin sopivaksi ja niissä on kiinnitys suoraan moneen eri nosturimalliin. Ole yhteydessä meihin niin saamme nosturisi sopimaan valitsemaasi telineeseen.

Katso video irrotettavasta nosturitelineestä

Kiinnostuitko? Kysy lisää:

Ota yhteyttä