Made in Maxmo on maailman parhaan puutavara-auton laatuleimaMade in Maxmo

Kaikkien tehtaalla varusteltujen autojen apurunkoon kiinnitetään laadusta kertova kilpi, jossa lukee Made in Maxmo. Merkintä on takuu Maksamaalla suunniteltujen, valmistettujen ja asennettujen päällerakenteiden korkeasta laatutasosta.

Kun Alucar varustelee uuden puutavara-auton valmiiksi omilla päällerakenteillaan, saa auto aina laatuleiman Made in Maxmo.

Made in Maxmo -laatuleima takaa, että puutavara-auto on asennettu täysin käyttövalmiiksi, ja kaikki siinä käytetyt päällerakenteet ja komponentit on kehitetty huippuunsa pitkällisen tuotekehityksen tuloksena.

Alucarin laatutaso syntyy ensiluokkaisesta palvelusta ja markkinoiden parhaista ratkaisuista. Alucarin tehtaalla päällerakennetaan vuosittain 100–150 kuorma-autoa. Tehdas sijaitsee Pohjanmaan rannikolla, pienessä ja yritteliäässä Maxmon kylässä.

Puutavara-auton täydellinen asennus

Alucar on puunkuljetusalan ainut toimija, jolta saat täysin käyttövalmiin puutavara-auton. Teemme kaikki tarvittavat asennukset ja hoidamme jopa auton rekisteröintikatsatuksen ennen sen luovuttamista töihin. Asiakas saa siis täydellisen viimeistellyn auton, eikä hänen tarvitse asioida useissa eri pajoissa päällerakenteen asentamisen jälkeen.

Hydrauliikka-, sähkö- ja nosturiasennukset sekä tarvittavat kaapeloinnit

Alucarin käyttövalmiin ja toimintavarman puutavara-auton viimeisteleviin varustelupalveluihin kuuluvat:

 • Hydrauliikka-asennukset
 • Sähköasennukset
 • Nosturin yhteensopivuuden säätö ja nosturin asennukset
 • Nosturin ohjauksen kaapelointi
 • Työvalojen kaapelointi

Auton ohjaamon sähkötoiminnot

Alucar myös asentaa ja ohjelmoi auton ohjaamoon toimintoja, jotka helpottavat kuljettajan arkea puunkuljetuksissa. Esimerkkejä toiminnoista:

 • Katkaisimet tuulettimille, akselinostimille, nosturinlämmölle jne.
 • Lastauskierrokset, Hätäseis jne. nosturista
 • Katkaisimet työvaloihin autossa, nosturissa ja perävaunussa
 • Varoitukset avatusta vetokidasta, korkeasta puomista jne.

Made in Maxmo -laatutaso on innovatiivisen tuotekehityksen tulosta

Alucar on kehittänyt alumiinista apurunkoaan ja siihen liittyviä pankkoja ja komponentteja jo lähes 40 vuoden ajan. Teemme myös yhä tiiviimpää ja läheisempää yhteistyötä autotehtaiden kanssa, mikä virittää jokaisen puutavara-auton laadun huippuunsa.

Alucarin liikeidean ja tuotteiden perusta on keveys yhdistettynä kestävyyteen. Tämä takaa jokaisen Maxmosta lähtevän puutavara-auton korkean laadun ja paremman tuottavuuden puunkuljettajalle.

Tuotekehitystä puunkuljettajien kanssa

Kun autosi on
Made in Maxmo, se on rakennettu Alucarin tinkimättömällä ammattiylpeydellä.

Alucarin tuotekehittäjät tekevät töitä ruudun ääressä, hallissa asentajien kanssa ja jopa metsässä puutavara-auton kyydissä. Monet innovaatiomme syntyvät läheisessä yhteistyössä tuotteidemme parhaiden asiantuntijoiden, eli puunkuljettajien kanssa.

Tästä syystä kaikki Alucarin valmiiksi varustelemat puutavara-autot

 • ovat käteviä käyttää
 • toimivat luotettavasti
 • kestävät kovissakin olosuhteissa
 • ovat helposti huollettavia
 • ja tietenkin, ovat aina tyylikkäitä katsella

Vientimarkkinoilla Made in Maxmo -taso saavutetaan Alucar Support Kitillä

Alucar Support Kit (ASK) tarkoittaa tuotteita ja asennustukea samassa paketissa. Vuodessa Alucar lähettää noin 300 eri varustetason asennuspakettia ulkomaille auktorisoidulle yhteistyökumppaneille päällerakennettavaksi.

Näin Alucar-puutavara-autot kaikkialla maailmassa vastaavat Made in Maxmo -laatua. Asentaminen suoritetaan aina valvotusti, standardoitujen prosessien mukaan.

Alucarin rakentamat puutavara-autot