Ohjaamosuoja

Turvallinen suoja, jottei kuorma pääse vahingoittamaan ihmishenkiä. Sopii myös puoliperävaunuihin. Testattu standardien mukaisesti. Valmistuksessa käytämme eri vahvuuksilla olevia anodisoidusta alumiinista valmistettuja ST-, ja HD-paneeleja. Saamme sinulle varmasti sopivan ohjaamosuojan erilaisilla lisävarusteilla. Vaihtoehtoja on monia!

Ohjaamosuojaa kutsutaan myös etusermiksi ja sermiksi.

Ohjaamosuoja eri ratkaisuilla

Normaalin ohjaamosuojan lisäksi pystymme lisäämään ohjaamosuojaan perforointia halutun määrän ja hytin taka-ikkunan kohtaan ikkunapaneeleita. Ohjaamosuoja voidaan valmistaa myös vaika mustaksi ja anodisoinnin mukaisesti väri säilyy.

Ohjaamosuojan paino n. 180-200 kg riippuen korkeudesta
Ohjaamosuojan korkeus sopiva kuorma-autoosi
Ohjaamosuojan leveys standardi 2 500 mm
Ohjaamosuojan paksuus 40 mm
Ohjaamosuojan kiinnitys Alucarin kiinnikkeillä rungon sisä- tai ulkopuolelle

Ohjaamosuoja LED-valoilla

Ohjaamosuojaan voi lisävarusteena lisätä erilaisia valoja. Yleisin on LED-valot ohjaamosuojan ylimpään paneeliin.

Työvalot on hyödyllistä kiinnittää ohjaamosuojaan.

Ohjaamosuoja kouratuella

Maksimaaliset kuormat jättävät vähemmän tilaa nosturin kouralle, joten vaihtoehtona on lisätä ohjaamosuojaan kouratukikolo lisävarusteenä.

Kouralle on myös mahdollista sijoittaa hytin päälle joko rakenneratkaisuilla tai irrotettavalla ohjaamosuojan kourateline.

Ohjaamosuojan ominaisuudet

Materiaali

Vahva anodisoitu alumiinipaneeli. ST-ohjaamosuoja sopii ryhmäautoihin tai perävaunuihin. HD-ohjaamosuoja sopii vaativampiin olosuhteisiin.

Tekniikka

Ohjaamosuoja koostuu yhteenliitetyistä paneeleistä, joten se suojaa suoraan tulevilta iskuilta. Paneelirakenne mahdollistaa sopivan kokoisen ja lisävarusteilla olevan ohjaamosuojan joka käyttötarkoitukseen.

Käytännöllisyys

Ohjaamosuoja vie todella vähän tilaa ja näin saadan turvallisesti maksimaalinen kuormanpituus.

Kiinnostuitko? Kysy lisää:

Ota yhteyttä