Alucar Support Kit (ASK)

Puutavara-auton asennuspaketti jälleenmyyjille

ASK on lyhenne sanoista Alucar Support Kit eli asennuspaketti, joka toimitetaan ulkomaan yhteistyökumppaneille ja päällerakentajille vastaamaan Alucarin korkeaa laatua samalle tasolle kuin puutavara-auto olisi rakennettu Alucarilla.

ASK on kehitetty nopeita ja laadukkaita ulkomaan asennuksia varten. Käytännössä konsepti tarkoittaa, että komponentit ja asennustuki myydään samassa paketissa ja asentaminen suoritetaan valvotusti, standardoitujen prosessien mukaan.

Vuodessa Alucar lähettää n. 300 kpl eri varustetasolla olevaa asennuspakettia ulkomaille auktorisoidulle yhteistyökumppanille päällerakennettavaksi. Nämä kaikki puutavara-autot suunnitellaan piirustusten mukaisesti Built by Alucar -laatutason mukaan.

Hydrauliikka-, sähkö- ja muut tarvittavat liitokset valmiiksi suunniteltuna ja asennettuna

Jotta puutavara-auto toimisi parhaiten, hyvä suunnitella kokonaisuus valmiiksi jo yhdessä paikassa. Alucar Support Kit mahdollistaa kokonaisuuden suunnittelun ja osien kasaamisen jälleenmyyjille ja kaikki prosessi mukana olevat osapuolet saavat hyödyn toimivasta kokonaisuudesta.

Innovatiivinen tuotekehitys

Alucarin tuotekehittäjät tekevät töitä ruudun ääressä, hallissa asentajien kanssa ja jopa metsässä puutavara-auton kyydissä. Tuotekehitystiimi seisoo suurissa ja tärkeissä saappaissa, sillä käytännössä juuri heidän näyttöpäätteillään suunnitellaan päällirakenteiden tulevaisuus ja entistä toimivampi puunkuljetus.