Telikevennin

Telikevennin helpottaa kuorma-auton käsittelyä ahtaissa paikoissa ja liikkeellelähtökykyä vaikeissa olosuhteissa. Alucar-telinkevennin toimii kahdella ilmapalkeella ja se asennetaan auton rungon sisäpuolelle. Merkkikohtaiset asennussarjat tekevät asennuksesta nopean. Saatavana myös yksipalkeiset sarjat.

Telikevennin

Alucarin telikevennin on tarkoitettu parantamaan paikaltaan lähtö-ominaisuuksia huonoissa olosuhteissa, sekä lyhentämään kääntösädettä. Tiukoissa käännöksissä kevennin vähentää renkaiden kulumista. Telikevennin painaa ensimmäistä ja nostaa toista akselia. Telikevennin on tarkoitettu käytettäväksi ainoastaan tyhjänä ajettaessa max. 30 km/h nopeuksilla, lyhyitä aikoja.

Telikeventimiä saatavilla monelle eri automerkille kuten Volvo, Scania, MAN, Mercedes-Benz, Renault, Iveco ja DAF.

Volvoissa telikevennin voidaan asentaa vain kuorma-autoihin, joissa on jarrujärjestelmänä UABS tai BSYS-CON sekä 4-kanavainen ABS-järjestelmä.

Alucar-telikeventimen ominaisuudet:

Muotoilu

Tarkat laserilla leikatut osat ovat mitoitettu ja siten sopivat tarkalleen valitulle automerkille.

Tekniikka

Alucarin telikevennin on kokonaan ilmatoiminen ja käytämme Wabcon paineilmaosia ja kookkaita paineilmaputkia. Kun käytetään kahta ilmapaljetta samanaikaisesti saamme aikaiseksi nopean ja voimakkaan telinnoston. Telin etuakselia painetaan alas ja taka-akselia nostetaan.

Telikeventimet asennetaan pulttiliitoksin auton runkoon – hitsausliitoksia ei tarvita.

Käytännöllisyys

Alucarin telikevennin on käytännöllinen ja sen rakenne ei ole päällerakenteiden esteenä.

Selkeät asennus- ja käyttöohjeet toimitamme tuotteiden mukana.

 

Katso video telikeventimestä

Kiinnostuitko? Kysy lisää.

Ota yhteyttä