Hydrauliikka

Alucarilla asennetaan autoihin hydrauliikka täysin valmiiksi. Käytämme vain parhaita komponentteja päällerakenteissamme. Hydrauliletkut pystytään prässäämään sopivaksi paikan päällä ja näin liitosten laatu pysyy tasaisena ja parantaa hydraulijärjestelmän toimintavarmuutta.

Jokaisen auton hydrauliikkajärjestelmä testataan paine/virtaus-testillä ennen valmiiksi rakennetun puutavara-auton luovutusta asiakkaalle.

Alumiinen öljysäiliö

Käytössämme oleva öljysäiliö on kehitetty vaativaan ajoneuvokäyttöön. Lähdöt on sijoitettu ja mitoitettu puutavara-auton vaatimuksia ajatellen. Paluuöljy ohjataan aina öljypinnan alapuolelle, jolloin ilmakuplia syntyy mahdollisimman vähän. Imulähtö ja öljyn paluu on ohjattu virtausten kannalta optimaaliseksi. Öljysäiliöön on saatavana lisävarusteena myös lämmitysvastus.

Öljysäiliöön on mahdollista lisätä pintavahti, joka ilmoittaa öljyn määrän vähentymisestä.

Alucarin öljysäiliöihin on suunniteltu parhaimmat mahdolliset suodattimet:  kehittämämme 500 litran ja 10 mikron paluusuodatinpatruuna, lasikuituinen huohotinsuodatin ja signaalilinjan suodatin.

155L 2x2" lähdöillä
200L 2x2" - 1x2"+1x3" - 2x3" lähdöillä
250L 1x2"+1x3" lähdöillä
300L 1x2"+1x3" lähdöillä
350L 1x2"+1x3" lähdöillä
Tiedostot

Öljysäiliön erikoisratkaisut

Tilan optimoimiseksi kuorma-auton rungolla voi Alucar suositella myös öljysäiliön erikoisratkaisuja, joita ovat työkalulaatikon ja öljysäiliön yhdistelmä sekä ohjaamosuojaan asennettava öljysäiliö.

Öljynjäähdyttimeksi suosittelemme ASA0176AD02

Hydr. säiliö ohjaamosuojaan 250L - teräksinen 1x2"+1x2 1/2" lähdöillä
Hydr. säiliö ohjaamosuojaan 200L - alumiininen 1x2"+1x2 1/2" lähdöillä
Hydr.säiliö + työkalulaatikko 650x650, 180L 2x3" lähdöilllä
Hydr.säiliö + työkalulaatikko 1000x650, 200L 2x3" lähdöilllä

Hydrauliikan kytkentäsarjat

Hydraulilinjat valmistamme sinkitystä putkesta, jotka asennamme kumikiinnikkeillä runkoon tai apurunkoon. Asennamme säätötilavuus, 1- ja 2-piiriset paluuputket  Ø50 mm ja paineputket Ø30/38 mm laadukkailla kytkennöillä ja pidämme huolen linjaston puhtaudesta.

Rakentamissamme kuorma-autoissa käytämme luotettavaksi havaittuja pumppuja, pikaliittimiä, venttiilejä ja letkuja.

Multimax

Auton hydrauliikkajärjestelmän yhdistämiseen nosturin hydrauliikkaan käytämme Multimax-vapaakiertoventtiiliä. Venttiili sisältää paineenrajoittimen ja vapaakierto-toiminnon. Mallit sopivat säätötilavuus, 1-piiri ja 2-piiri hydrauliikan kanssa erinomaisesti.

Hydrauliikan huolto

Kysy lisää

Ota yhteyttä