Titan-pankon irrotettavat tolpat helpottavat huoltoa

Miten Kuljetusliike J. Klemettilässä tehdään töitä?

Kuljetamme puutavaraa Etelä-Pohjanmaan ja Pirkanmaan alueella, hyvällä ja rennolla meiningillä. Meillä on töissä huippu kuljettajia, joiden kanssa hommat luistavat. Parasta tässä työssä on yrittämisen vapaus.

Miksi juuri Titan-pankot?

Vaikka minulla onkin kokemusta myös muista pankkomalleista, yrittäjyysaikoina olen luottanut aina Titan-pankkoihin, sillä ne ovat meidän käyttöömme sopivimmat. Titan-pankot ovat huoltovapaat ja niiden irrotettavat tolpat ovat hyvät – jos yksi tolppa vääntyy, vain sen osan voi vaihtaa ilman, että tarvitsee uusia koko pankkoa. Alucarin pankot myös kestävät niin hyvin, että niillä on myös käytettynä jälleenmyyntiarvoa.

Voisitko suositella Alucarin tuotteita?

”Alucarilla on aivan huippuluokan laadulla tehdyt tuotteet, joita ei voi muuta kuin kehua.”

Alucarilla on aivan huippuluokan laadulla tehdyt tuotteet, joita ei voi muuta kuin kehua. Aina kun ostan uudet päällirakenteet, voin ottaa auton käyttöön ilman, että tarvitsee itse enää säätää mitään. Alucar myös antaa kaikille ostajille käyttäjän käsikirjan, josta löytyy kaikki tiedot päällirakenteistani. Jos ja kun haluan myöhemmin suorittaa huoltoja ja korjauksia tai tilata lisäosia, kaikki tarvittavat tiedot löytyvät mapista. Alucarissa parasta on tuotteiden laadun lisäksi myös henkilöstö. Olemme tehneet niin monta vuotta yhteistyötä, että meistä on henkilökunnan kanssa tullut hyviä tuttuja. Voin kyllä lämpimästi suositella Alucaria kaikille, ja olen niin tehnytkin