Skotlannissa arvostetaan puutavara-autojen laatua ja keveyttä

Valinnan perusteina olivat yhtiöiden jakamat samanlaiset ydinarvot: kuten Alucar, myös Palfinger UK arvostaa luottamuksellista kumppanuutta, ensiluokkaista laatua ja innostavaa asennetta. Palfinger UK tarjoaa tuotteita pääasiassa materiaalitoimintojen aloille, kuten puunkuljetukseen. Yhtiö on toiminut Alucarin jälleenmyyjänä ja maahantuojana miltei sen perustamisesta saakka.

Mielestäni Alucarin tuotteet yhdistettynä omaan nosturiimme on paras paketti, mitä markkinoilla on tällä hetkellä tarjolla.”
James V Stronach

– Toimitamme Alucarin tuotteita Skotlannin, Englannin ja Walesin alueille. Tarjoamme pääasiassa ALU- ja TITAN -pankkoja sekä alumiinisia päällerakenteita, jotka ovat ideaalisia Iso-Britannian markkinoille, kertoo tuotepäällikkö James V Stronach.

Stronach on vastannut Alucarin tuotemyynnistä jo 30 vuotta. Hänestä on ollut hauska seurata yhtiön kasvua ja tutustua yhä uusiin ihmisiin vuosien varrella. Stronach tietää, että Britanniassa on tarvetta Alucarin päällerakenteille.

– Uskon vahvasti yhtiöön, sen tuotteisiin ja henkilökuntaan. Asiakkaamme ovat todenneet päällerakenteiden laadun ja keveyden merkityksen, mikä näkyy meillä toistuvina tilauksina. Mielestäni Alucarin tuotteet yhdistettynä omaan nosturiimme on paras paketti, mitä markkinoilla on tällä hetkellä tarjolla, hän kehaisee.