Alucarin kotimaan myyntiä kehitetään – Julius Närvästä myyntipäällikkö

Alucarin myyjä Julius Närvä nimitetään yhtiön kotimaan myyntipäälliköksi 1. helmikuuta alkaen.

Uudessa työssään Julius alkaa ohjata koko kotimaan myyntitiimin toimintaa. Juliuksen aiempia myyntitehtäviä tullaan jakamaan kotimaan myyntitiimin kesken. Juliuksen lisäksi tiimiin kuuluvat Marcus Peth ja Jouko Kainulainen.

Juliuksella on 15 vuoden työkokemus Alucarilla, jossa hän on tehnyt menestyksekästä myyntityötä koko Suomen alueella. Lisäksi hänellä on aikaisempaa kokemusta raskaan kaluston alalta.
– Olen ollut pitkään Alucarin kotimaan myyntityössä mukana, joten tunnen hyvin asiakastyön ja koko kotimaan markkinan. Lähden innolla kehittämään ja ohjaamaan meidän erittäin ammattiaitoista tiimiä. Tässä porukassa on valtavasti sekä kokemusta että uutta näkemystä ja innostusta, hän iloitsee.

Myös Alucarin toimitusjohtaja Anssi Alasaari on tyytyväinen Alucarin uudesta nimityksestä ja kotimaan myyntiorganisaation kehitysaskeleista.
– On mahtavaa, että omasta henkilöstöstämme löytyy Juliuksen kaltainen tyyppi, joka haluaa mennä eteenpäin, on kouluttautunut ja valmis ottamaan työssään lisää vastuuta. Tämän uuden nimityksen myötä kotimaan myyntiorganisaatiomme astuu jälleen tärkeän kehitysaskelen eteenpäin.

Jouko Kainulainen, Julius Närvä, Marcus Peth, Johnny Granholm ja Markus Påhls.

Myyntitiimin kehittäminen parantaa asiakaspalvelua

Myyntitiimin uudella vastuunjaolla parannetaan entisestään Alucarin asiakaspalvelua. Myyntipäällikön ohjauksessa myynnistä ja asiakkaiden palvelusta tulee nyt suunnitelmallisempaa ja tehokkaampaa. Uudistus jatkaa Alucarin myyntitiimin viime vuosien kasvua ja kehitystä: Julius Närvän ja Marcus Pethin lisäksi tiimiin on nimetty varaosamyyjä Johnny Granholm ja Itä- ja Kaakkois-Suomen myyjä Jouko Kainulainen. Lisäksi Markus Påhls tukee asiakkaita hoitamalla takuukäsittelyitä.

Myyjämme palvelevat mielellään. Ota yhteyttä!