Alucarin uusi varaosien verkkokauppa helpottaa asiointia

Alucar on avannut omille varaosilleen verkkokaupan, jossa rekisteröityneet asiakkaat voivat tehdä ostoksia tehokkaasti juuri itselleen sopivina aikoina.

Verkkokaupassa myydään monipuolisesti Alucarin varaosia. Tarjolla on puunkuljettajan arjessa kuluvia varaosia ja tarvikkeita aina kuormankiristimistä suodatinpatruunoihin ja pankonkiinnikkeisiin. 

Vaivaton asiointi, nopeat toimitukset

Verkkokauppa tehostaa Alucarin palvelua eikä rajoita varaosatilauksia enää vain toimistoaikoihin. Asiakas voi tilata tuotteen juuri silloin, kun hänelle sopii – vuorokauden ympäri.

Tilaukset toimitetaan nopeasti. Jos verkkokauppaostos on tehty illalla, pääsemme tilauksen kimppuun heti seuraavana aamuna. 

Tilaa nyt vaatimusten mukaiset kuormankiristimet

Verkkokaupan tähtituotteita tänä keväänä ovat erilaiset kuormankiristimet, jotka vastaavat uusia kuormansidonnan vaatimuksia. Tee tilaus ajoissa ennen vaatimusten voimaantuloa – nyt tuotteita on varmasti saatavilla!

Rekisteröidy asiakkaaksi

Verkkokaupassa voivat asioida ainoastaan rekisteröityneet asiakkaamme. Täytä siis asiakastietosi rekisteröintisivulla, ja lähetämme sähköpostiisi kirjautumislinkin. Tervetuloa ostoksille!