Haemme työnjohtajaa ja asennustiimiä Rovaniemelle

Alucar on avaamassa toimipistettä Rovaniemelle. Haemme nyt työnjohtajaa ja päällerakenteiden asentajia.

Laajennamme toimintaamme Pohjois-Suomeen ja tarvitsemme joukkoomme uusia osaavia tekijöitä. Rovaniemen toimipisteessä asennetaan puutavarapäällerakenteita uusiin kuorma-auton alustoihin Pohjois-Suomen asiakkaille. Rakennussarjat ja osat toimitetaan Rovaniemelle Alucarin tehtaalta Maksamaalta. Rekry on auki 17.7. saakka!

Sinustako Alucarin työnjohtaja?

Työnjohtajana toimit lähiesimiehenä 2–4 asentajalle Rovaniemellä. Vastuullesi kuuluvat asennusten ja huoltojen koordinoiminen. Asiakaspalvelu on suuri ja tärkeä osa työtäsi. Työssä menestyminen edellyttää raskaankaluston tuntemusta, kiinnostusta alaan ja esimiestaitoja. Työssäsi saat vahvaa tukea Alucarin Maksamaan tehtaalta.

Lue lisää työpaikasta ja lähetä hakemus

Kiinnostavatko asentajan työt Alucarilla?

Asentajan tehtäviin Rovaniemellä kuuluvat puutavarapäällerakenteiden ja -pankkojen asennustyöt, hydrauliikkajärjestelmän asennus ja päällerakenteisiin liittyvät sähköasennukset. Alucar räätälöi puutavara-autot aina asiakkaan tarpeen mukaan. Edellytämme tiimin asentajilta mm. raskaankaluston tuntemusta, kokemusta ajoneuvohydrauliikasta, ajoneuvosähköosaamista ja teräksen hitsaustaitoa. Työtehtävät voidaan sovittaa hakijoiden osaamisen mukaan.

Lue lisää työpaikasta ja lähetä hakemus