Haemme asennustiimiä Rovaniemelle

Alucarin toimipiste Rovaniemellä hakee päällerakenteiden asentajia.

Laajennamme toimintaamme Pohjois-Suomeen ja tarvitsemme joukkoomme uusia osaavia tekijöitä. Rovaniemen toimipisteessä asennetaan puutavarapäällerakenteita uusiin kuorma-auton alustoihin Pohjois-Suomen asiakkaille. Rakennussarjat ja osat toimitetaan Rovaniemelle Alucarin tehtaalta Maksamaalta.

Kiinnostavatko asentajan työt Alucarilla?

Asentajan tehtäviin Rovaniemellä kuuluvat puutavarapäällerakenteiden ja -pankkojen asennustyöt, hydrauliikkajärjestelmän asennus ja päällerakenteisiin liittyvät sähköasennukset. Alucar räätälöi puutavara-autot aina asiakkaan tarpeen mukaan. Edellytämme tiimin asentajilta mm. raskaankaluston tuntemusta, kokemusta ajoneuvohydrauliikasta, ajoneuvosähköosaamista ja teräksen hitsaustaitoa. Työtehtävät voidaan sovittaa hakijoiden osaamisen mukaan.

Kokoamme parhaillaan osaavaa asennustiimiä. Jos olet kiinnostunut paikasta tai haluat kysyä lisää, ota yhteyttä tuotantopäällikköömme:

Jyrki Hirviniemi

040 557 8844
jyrki.hirviniemi@alucar.com