Asiakaskysely sen kertoo: Alucarissa on laatua

”Luotettavuus, pintakäsittely, hyvä palvelu, takuu ja ammattitaitoisesti suunnitellut kokonaisuudet – tätä kaikkea on Alucar”
– asiakas

Alucarin viimeisin asiakaskysely tehtiin Kuljetus 2017 -messuilla Jyväskylässä 18.–20. toukokuuta 2017. Kyselyyn vastasi 215 puunkuljetusyrittäjää ja puunkuljettajaa, mikä on suurempi määrä vastaajia kuin koskaan aikaisemmin.
– Vastausprosentti on noussut aikaisemmista kyselyistä, mikä on erittäin positiivinen asia tulosten luotettavuuden kannalta, kyselyn koonnut vientiassistentti Mikaela Holm toteaa tyytyväisenä.

97 % vastaajista oli tyytyväisiä saamiinsa tuotteisiin

”Pankot eivät ruostu ja ne on helppo pitää puhtaina”
– asiakas

Vastaajilta kysyttiin, millä perusteella he ovat valinneet käyttöönsä Alucarin tuotteet. Vastaajien mielipiteet olivat keskenään hyvin samanlaisia, ja erityisesti arvostettiin sitä, että tuotteita kehitetäännykypäivän puunkuljetuksen tarpeisiin. Toiseksi eniten arvostettiin päällirakennekokonaisuuden keveyttä ja kolmanneksi laatua. Muita tärkeitä syitä valintaan olivat hinta-laatusuhde sekä toimitusten luotettavuus.

”Myyjien kanssa on helppo tehdä töitä ja kehittää uusia ideoita” – asiakas

– Se, että 97 prosenttia vastaajista on tyytyväinen saamaansa tuotteeseen, kertoo kyllä siitä, että olemme tehneet työmme hyvin. Ei näistä tuloksista voi olla kuin kiitollinen, Holm iloitsee.

86 % pitää Alucarin henkilöstöä ammattitaitoisena

Parasta Alucarin tuotteissa: ”Keveys, tuotteiden pysyminen pitkään hyvännäköisinä, kestävyys”
– asiakas

Laadukkaiden tuotteiden lisäksi Alucar sai kiitettävät arvosanat asiakaspalvelusta. Suurin osa saaduista kommenteista oli positiivista palautetta. Osaava ja luotettava henkilöstö sekä toimiva asiakaspalvelu mainittiin vastauksissa usein.
– Oli ilo huomata, että Alucarin arvot innovatiivisuudesta, laadusta ja luotettavuudesta näkyivät palautteessa. Kyselyn vastausten perusteella voimme todeta, että samat seikat ovat myös asiakkaillemme tärkeitä, ja mikä parasta, olemme myös onnistuneet saavuttamaan asettamiamme tavoitteita, Holm sanoo.

87 % pitää Alucarin tuotteita korkealaatuisina

”Se, että 97 % vastaajista on tyytyväisiä saamaansa tuotteeseen, kertoo kyllä siitä, että olemme tehneet työmme hyvin. Ei näistä tuloksista voi olla kuin kiitollinen.”
Vientiassistentti Mikaela Holm

Kehujen lisäksi asiakaskyselystä saatiin myös tuotekohtaisia parannusehdotuksia, joita ruvetaan heti jatkojalostamaan. Holm näkeekin asiakaskyselyn erittäin tärkeänä osana Alucarin kehitystyötä.
– Teetämme asiakaskyselyn vuosittain messujen yhteydessä, sillä sen kautta saamme todella arvokasta ja suoraakin palautetta, jota ei kasvokkaisissa keskusteluissa muisteta tai haluta välttämättä sanoa. Näin pystymme takaamaan aina entistä parempaa Alucar-laatua.