Hydrog laajentaa Alucarin markkinoita Puolassa

CEZARY ROGALEWSKI työskentelee perheyrityksensä Hydrogin toimitusjohtajana. Alucarin jälleenmyyjänä hän haluaa tuoda kovan luokan laatua maansa puutavara-autoilijoille. Kun mies sai kutsun tutun yhtiön 35-vuotisjuhlille, hän päätti lähteä ensi kertaa Suomeen ja ottaa koko perheensä mukaan.

– Täällä on ollut mahtavaa. Alucarin juhlajärjestelyt ovat tehneet suuren vaikutuksen. Tästä jatkamme perheen kanssa vielä Pohjoiseen ja Rovaniemelle tapaamaan joulupukkia, hyväntuulinen Rogalewski juttelee. Rogalewskin isä perusti Hydrogin vuonna 1990. Isä rakensi puutavara-autojen päällerakenteita aluksi itse, mutta ajan myötä yhtiö halusi kehittää tarjontaansa.

– Halusimme tarjota jotain, mitä kukaan muu Puolassa ei tarjoa. Aloitimme yhteistyön Alucarin kanssa vuonna 2013, Rogalewski kertoo.

Hydrogin ja Rogalewskin kovan työn ansiosta Alucarin jalansija Puolassa on kasvanut vuosi vuodelta. Kun uutta tuotetta tuodaan markkinoille, epäilyksiä kuitenkin riittää.

– Korkeaan laatuun investoiminen vaatii hyviä perusteluja, joten myynti ei ole aina helppoa, Rogalewski kertoo. Kun asiakas lopulta kuitenkin päätyy Alucariin, hän usein soittaa jälkikäteen ja toteaa että ostopäätös oli oikea. Seuraavaan puutavara-autoon Alucarin päällerakenteita osataan jo vaatia.

Rogalewskin mukaan puolalaiset puutavara-autoilijat arvostavat Alucarin tuotteissa erityisesti korkeaa laatua, toimivuutta ja tyylikkyyttä. Jälleenmyyjä itse iloitsee myös hyvästä yhteistyöstä Maksamaan ja Puolan välillä.

– Jos minulla on kysyttävää, Alucar palvelee aina nopeasti. Yhteistyömme sujuu mahtavasti, ja toivon että se jatkuu samanlaisena myös tulevaisuudessa.