Pankon sisäänrakennettu kuormankiristin helpottaa puutavara-auton kuljettajan työtä

Pankkoon sisäänrakennetun kuormankiristimen edut

+ Kun pankkoja ja kuormanippuja siirrellään, integroitu kiristin kulkee mukana ja on aina oikeassa paikassa
+ Suojaa kiristinmekanismia ulkoisilta vaurioilta
+ Huolto on helppoa
+ Tuo tilaa auton runkoon

ALUCARIN UUSIN innovaatio on pankkoon sisäänrakennettu kuormankiristin. Kiristin voidaan tällä hetkellä integroida Eagle 95T -pankon vaakapalkkiin. Kun kuormankiristin on pankon sisällä, se on puunkuljettajan kannalta aina oikealla paikalla. Koska pankkoja joudutaan siirtelemään puiden pituudesta riippuen, on kätevää, että kiristin siirtyy pankon mukana. Tilansäästön ja työn helpottamisen lisäksi kiristimien integrointi pankon suojaan pienentää mekanismin vaurioriskiä ja parantaa sen kestoa.

Sisäänrakennettu kuormankiristin herätti yleisön kiinnostuksen Kuljetus- Logistiikka-messuilla. Alucarin myyjä Julius Närvä esittelee tuotteen mekaniikkaa.


Integroitu kuormankiristin helpottaa myös Alucarin omaa päällerakentamista, sillä autonrungolla, etenkin 4-akselisissa, on nykyään vain vähän tilaa, ja kiristimen asettaminen ja sopiva sijoittaminen on
haastavaa. Kiristin on integroitu pankkoon, jossa on irrotettava tolppa. Alucar on mallisuojannut rakenteen ja onnellisia käyttökokemuksiakin on kertynyt. Kiristintä sovelletaan myöhemmin myös alumiinipankkoihin.