Kuljetus Raukolalle Alucar oli ensimmäinen ja ainut vaihtoehto, edistyksellinen ja kokonaisvaltainen palvelu saavat kiitosta

Kuljetus Raukola JT Oy tarjoaa puunkuljetuspalveluita Kanta-Hämeessä. Alucarin kautta he saivat autoonsa juuri omia tarpeita ja toiveita vastaavat päällerakenteet.

Miika Raukola toimii Kuljetus Raukola JT Oy:n toimitusjohtajana, ja yhdessä isänsä kanssa hän hoitaa puutavarakuljetuksia lähinnä Kanta-Hämeen alueella. Raukola on jo pienestä pitäen ollut mukana kuormien kuljetuksessa.

– Parasta tässä alassa on vapaus. Ei ole oikein mitään aikatauluja, hän sanoo.

Raukolat tekivät Alucarin kanssa yhteistyötä ensimmäisen kerran jo 10 vuotta sitten, kun autoon tilattiin uusia tolppia. Vuoden 2021 heinäkuussa käyttöön otettiin kuitenkin ensimmäisen kerran auto, jonka päällerakenteet tilattiin kokonaisuudessaan Alucarilta. Alucar oli heille ensimmäinen ja ainoa vaihtoehto. 

”Alucar pitää huolen, että asiakas saa sen mitä haluaa”

Raukolalle tärkeää oli päällerakenteiden keveys, näyttävyys ja alumiini materiaalina. Hän on tyytyväinen lopputulokseen sekä Alucarin haluun toteuttaa asiakkaan toiveet.

– Eihän parempaa olekaan kuin juuri itselle tehty auto. Alucar kuuntelee tarkkaan asiakkaan toiveita ja pitää huolen, että asiakas saa sen mitä haluaa. Missään ei tarvinnut tehdä kompromisseja, Raukola iloitsee.

”Edistyksellinen palvelu, kaikki tuli valmiina sähköistä lähtien”

Aiempiin projekteihin verrattuna Raukola antaa Alucarille kiitosta myös aikataulussa pysymisestä sekä kokonaisvaltaisesta palvelusta.

– Alucarilla päällerakenteiden teko on todella edistyksellistä, kaikki tehdään valmiiksi sähköistä lähtien. Myös aikataulussa pysyttiin, vaikka on korona-aika ja materiaalien saatavuus huono, Raukola kertoo.

Myös hyvä yhteydenpito prosessin aikana sekä sen jälkeen on ollut Raukolan mieleen.

– Autoa tilattaessa minulle lähetettiin 3D-kuvia sähköpostiin, joista pystyi tosi pitkälle hahmottamaan, minkälainen autosta tulee. On myös mukavaa, että Alucarilta on jälkikäteen soiteltu ja kyselty miten auto on pelannut, Raukola sanoo.