Alucarin tuotantopäälliköksi Jyrki Hirviniemi ja hankintapäälliköksi Patrick Lindh

Meillä on ilo ilmoittaa, että Jyrki Hirviniemi (kuvassa vasemmalla) on aloittanut Alucarin tuotantopäällikkönä 10.12.2018. Jyrkin vastuualueena ovat tuotannonsuunnittelu, tuotannon henkilöstön johtaminen ja eri valmistusmenetelmien kehitys.

Patrick Lindh (kuvassa oikealla) jatkaa keskittyen hankintoihin uutena nimityksenään hankintapäällikkö. Patrickin vastuualueena on alihankintaketjun kehittäminen. Alihankkijoiden merkitys Alucar Oy:n toimintaan on suuri.

Alucar Oy:n tuotanto- ja henkilöstömäärät ovat nousseet vuosi vuodelta ja Patrickin ja Jyrkin yhteistyö varmistaa toimintamme kasvun jatkossakin.

 

Jyrkin tavoittaa puhelimitse 040 557 8844 ja sähköpostilla jyrki.hirviniemi@alucar.com

Patrickin tavoittaa puhelimitse 040 731 2345 ja sähköpostilla patrick.lindh@alucar.com