Thomas Partanen tuo metsäkonealan työkokemusta

Olet työskennellyt metsäkonealalla. Miten hyvin tunsit firman entuudestaan?

Aloitin työt Alucarin myyjänä syyskuussa 2014. Tämä on ensimmäinen pestini tässä firmassa, vaikka olen koko ikäni ollut saman kylän miehiä. Moni kaverini oli nuorempana Alucarilla kesätöissä, mutta itse olen tehnyt muita hommia tähän asti. En siksi tuntenut yhtiötä etukäteen erikoisen hyvin, mutta tiesin toki tuotteet ja että täällä on kova draivi päällä.

Millainen työtausta sinulla on?

Olen toiminut kuljetusalalla sekä kuskina että ajojärjestelijänä. Lisäksi minulla on taustaa metsäkoneista, sillä olen työskennellyt sekä metsäkonetehtaassa että metsäkonekuljettajana. Puuala on siis entuudestaan tuttua siltä kantilta. Nyt on mukava koettaa jotain uutta ja saada hieman vaihtelua.

Miltä myyntityö on tuntunut?

Olen tykännyt kovasti. Olemme käyneet esittäytymässä asiakkaille, ja uusiin ihmisiin on ollut mukava tutustua. Toki vaatii vielä aikaa, että yhteydet vahvistuvat ja saan oman vakituisen asiakaspiirini. Alucar on kasvava yritys, joten työssäni on jatkuvasti myös uutta opittavaa. Maantieteellinen vastuualueeni on Ruotsi ja Baltia, joissa meillä on vielä potentiaalia kasvattaa markkinaosuutta. Mielenkiintoa sieltä tänne suuntaan on kyllä kovasti.

Kun työpäivä puutavara-autojen kanssa päättyy, millä tavalla rentoudut?

Myös vapaa-aikana kiinnostuksen kohteet ovat konepuolella. Harrastan kaikkea jokkiksesta moottorikelkkailuun. Lisäksi minulla on oma vanha kaivinkone, jonka peruskunnostus käy harrastuksesta.