Bennesveds Åkeri

Asiakastarina- Bennesveds Åkeri

Thorbjörn Bennesved on ostanut kolme viimeisintä puutavara-autoaan esivalmisteltuna, ja hänellä on asiasta vain hyvää sanottavaa. Autojen toimitus on nopeampaa ja kaikki osapuolet voittavat.

Thorbjörn Bennesved

ETELÄISESSÄ Ruotsissa toimivalla Bennesveds Åkeri -yhtiöllä on 11 puutavara-autoa. Yhtiö osti ensimmäisen esivalmistellun puutavara autonsa vuonna 2017. Käytännössä se tarkoittaa, että Volvo reijittää kaikki tarvittavat reiät auton alustaan jo autotehtaalla. Idean auton uuteen hankintatapaan Thorbjörn Bennesved oli saanut Alucarin myyjältä.

– Olin yllättynyt lopputuloksen laadusta jo ensimmäisellä kerralla. Auton maalaus, tarkkuus ja sopivuus paranivat.

Koska tulos oli niin hyvä ensimmäisellä kerralla, Bennesved tilasi myös kaksi seuraavaa autoaan esivalmisteltuna. Toisella kerralla mentiin vielä pidemmälle; valmiiden reijityksien lisäksi myös kaapeloinnit vedettiin autoon valmiiksi.

”Tämä on win-win niin autotehtaalle, Alucarille kuin asiakkaalle”

– Olen varma, että tässä voidaan mennä vieläkin pidemmälle.
Uskon, että tulevaisuudessa tehdas voi tehdä esivalmisteluja
myös sisälle hyttiin.

Bennesvedin mukaan kaikki osapuolet voittavat, kun auton runko esivalmistellaan jo autotehtaalla. Asiakas saa autonsa nopeammin, ja lisäksi yksityiskohtien laatu on korkeampi. Sekä Alucar että autotehdas voittavat, sillä reklamaatiot ja jälkipuinti vähenevät.

Alucarista Bennesvedillä on pelkkää hyvää sanottavaa. Viiden viimeisen vuoden aikana Bennesveds Åkeri on ostanut kaikki päällerakenteensa Alucarilta, koska Thorbjörn Bennesved pitää Alucarin tavasta hoitaa työnsä.

Annan Alucarille korkeimman arvosanan.

– Annan Alucarille korkeimman arvosanan. He kuuntelevat herkällä korvalla asiakkaan toiveita, ovat kiinnostuneita kehittämään uusia ratkaisuja ja lisäksi heidän sanaansa voi luottaa. Tuotteet eivät ole ehkä halvimpia ostopäivänään, mutta elinkaarensa aikana Alucarin ratkaisut tulevat lopulta edullisimmiksi korkean laatunsa ansiosta.