Iloksemme julkistamme päällirakentajan hyväksynnän MAN kuorma-autovalmistajan kanssa

Vientimyyjä Virpi Hattula ja tuotepäällikkö Leif Finne

Vuonna 2020 Alucar otti askeleen eteenpäin yhteistyössä saksalaisen MAN-kuorma-autovalmistajan kanssa ja on saavuttanut heidän kanssaan päällirakentajan hyväksynnän. Alucar on tehnyt pitkään tiivistä yhteistyötä alan muiden kuorma-autovalmistajien kanssa ja on tottunut osallistumaan erilaisiin kehitysyhteistöihin.

Hyväksyntä on ainutlaatuinen. Alucar on ensimmäinen hyväksytty päällerakentaja, joka käyttää aulmiiniapurunkoa taakseasennetulla nosturitelineellä. Alucar pystyi täyttämään MAN-kuorma-autovalmistajan vaatimukset saadakseen tämän hyväksynnän täyttämällä erityyppisiä kriteerejä, kuten lujuuslaskelmat ja apurungon asettelu.

Leif Finne, Alucarin tuotepäällikkö, kuvaa prosessia opettavaisena ja se on lisännyt ymmärrystä tärkeistä näkökohdista, jotka on otettava huomioon MAN-alustan päällirakenteen suunnittelussa. Finne uskoo, että suhde MAN kuorma-autovalmistajaan on vahvistunut, ja hän odottaa innolla yhteistyön kehittämistä.

Pidämme tärkeänä, että tuotteemme on valmistettu oikealla tavalla, seuraten kuorma-autovalmistajan ohjeita. Yhteistyö kuorma-autovalmistajan kanssa parantaa asiakkaan kokonaisuuden laatua.

Leif Finne

Virpi Hattula, vientimyyjä, näkee mahdollisuuksia saavuttaa paremmin puunkuljetusyritykset Euroopassa tämän tyyppisten päällirakennetodistusten kautta. Päällirakkennehyväksynnät parantavat kansainvälisen yhteistyön mahdollisuuksia.

Tämä todistus on meille hieno saavutus. Se kertoo, että Alucar on innovatiivinen ja asiakaskeskeinen pällerakentaja alallamme. Meidän edustajamme Saksassa Exte Vertriebs GmbH työskentelee tiivisti myös MAN kuorma-autovalmistajan kanssa, ja on ollut tärkeässä roolissa tässä projektissa.

Virpi Hattula

Kiitos kaikille, jotka tekivät tästä mahdollista!