Kes-Transilla jo 15 Alucarin päällerakentamaa puuautoa

Kuortanelainen Kes-Trans Oy arvostaa sujuvaa ja luotettavaa yhteistyötä Alucarin kanssa. Kevyet puutavara-autot ja toimitusvarmuus saavat parhaat pisteet.

Kes-Trans Oy on kuortanelainen kuljetusalan yritys, jonka toimialueena on koko Suomi. Yrityksen kalustoon kuuluu yhteensä 60 autoa, joista 18 on puutavara-autoja.

Toimitusjohtaja ja yrityksen yleismieheksikin itseään kutsuva Rauno Keski-Heikkilä kertoo, että yhteistyö Alucarin kanssa alkoi vuonna 2015. Valtaosa Kes-Trans Oy:n 18 puutavara-autosta on varusteltu Alucarin päällerakenteilla.

– Yrityksemme haluaa panostaa hyvin toimivaan kokonaispalveluun, ja kalustomme laatu on tässä tärkeässä roolissa. Jo ensimmäisten tilausten jälkeen huomasimme, että Alucarilla hinta-laatusuhde on kohdillaan, emmekä ole nähneet tarvetta vaihtaa päällerakentajaa. Myös tehtaan läheisyys on hyvä asia, sanoo Keski-Heikkilä.

Kestävät, kevyet päällerakenteet

Alucarin tuotteissa Keski-Heikkilää miellyttävät erityisesti keveys, kestävyys sekä työnjäljen siisteys ja tyylikkyys. Myös palvelun laatu ja luotettavuus keräävät häneltä kiitosta.

– Asiakkaan toiveet otetaan Alucarilla hyvin huomioon, ja heiltä tilattaessa voi olla varma, että sitä saa mitä tilaa. Tavara on juuri sellaista, mistä on puhuttu. Lisäksi he pitävät sanansa myös sovittujen luovutuspäivien suhteen. Alucarilta löytyy siis sekä toiminta- että toimitusvarmuutta, hän sanoo.

Puu kulkee ja palvelu pelaa

Keski-Heikkilän mukaan jokainen päivä puutavarakuljetuksessa on erilainen.

– Ei voi ennalta tietää, mitä päivä tuo tullessaan. Työ on moninaista ja aina mielenkiintoista. Vaihtelevat olosuhteet vaativat kuljettajilta hyvää ammattitaitoa, hän tietää. 

Keski-Heikkilä kertoo yhteistyön sujuneen Alucarin kanssa saman yhteyshenkilön kautta hyvin läpi vuosien. Hän on myös varma yhteistyön jatkuvuudesta tulevaisuudessakin.

– Uskon yhteistyön jatkuvan samalla kaavalla. Olemme käyneet tähän mennessä kauppaa yhden henkilön kanssa, ja kaupankäynti on ollut luontevaa. Hän on sanojensa mittainen mies, johon pystyy luottamaan, Keski-Heikkilä toteaa.

Lisää uutisia