Päällerakenteiden jälkitarkastukset edistävät asiakaskokemusta entisestään

Alucarilla tapahtui vuoden 2021 alussa isoja muutoksia. Samoihin aikoihin kun Markus Påhls aloitti uudessa takuukäsittelijän tehtävässä, alkoi Alucar tarjoamaan myös jälkitarkastuksia Maxmossa asennetuille päällerakenteille. Tavoitteena on pidentää auton käyttöikää sekä samalla palvella asiakkaita hyvin myös toimituksen jälkeen.

Alucar haluaa olla edelläkävijä ensiluokkaiseen asiakaskokemukseen panostamisessa myös auton toimituksen jälkeen. Uusi päällerakenteiden jälkitarkastuspalvelu aloitettiin alkuvuodesta 2021.

– Tarjoamme kaikille Maxmossa asennetuille päällerakenteille jälkitarkastuksen, joka tulee tehdä noin kolmen kuukauden kuluttua auton käyttöönotosta, kertoo Alucarin takuukäsittelijä Markus Påhls.

Jälkitarkastuksessa käydään tarkasti läpi päällerakenteiden kunto ja varmistetaan, että kaikki toimii kuten pitää ja kalusto on turvallinen. Tavoitteena on samalla pidentää auton käyttöikää.

Takuukäsittelijä tehostaa asiakaspalvelua

Påhls on työskennellyt Alucarilla jo 7 vuotta, ja alkuvuodesta 2021 hän astui takuukäsittelijän tehtäviin. Takuukäsittelijä auttaa sekä asiakkaita että tavarantoimittajia kaikessa takuuasioihin liittyvässä. Lisäksi hän tarjoaa tarvittaessa teknistä tukea. 

– Takuukäsittelijän tehtävä on Alucarilla uusi. Kun on erillinen takuukäsittelijä, voidaan asiakkaita palvella yhä nopeammin. Jos esimerkiksi jälkitarkastuksessa ilmenee joku vika, takuukäsittelijä selvittää sen juurisyyn. Kun mahdollinen vika huomataan ja korjataan, osataan myös välttyä sen toistumiselta tulevaisuudessa, toteaa Påhls.

Jälkitarkastukset hyödyttävät niin asiakasta kuin yritystä

Asiakkaiden tyytyväisyys on Alucarille sydämen asia, ja jälkitarkastuksen avulla asiakkaita voidaankin palvella entistä kattavammin.

– Varaosamyynnin ja jälkitarkastuspalvelun ansiosta voimme olla asiakkaille avuksi myös auton käyttöönoton jälkeen. Lisäksi asiakkaalle soitellaan muutama kuukausi jälkitarkastuksen jälkeen, ja kysellään, miten laitteet ovat toimineet, kertoo Påhls.

Asiakastyytyväisyyden ja -suhteiden ylläpidon lisäksi jälkitarkastukset auttavat takuukäsittelyssä.

– Alucarilla päällerakenteet räätälöidään asiakkaan toiveiden mukaan. Jälkitarkastusten avulla varmistetaan, että yksilölliset ratkaisut ovat olleet toimivia. Mahdolliset korjaustyöt voidaan hoitaa jälkitarkastuksen yhteydessä. Tämä helpottaa takuukäsittelyä, sanoo Påhls.

Jälkitarkastuksilla on tärkeä rooli myös tuotekehityksessä.

– Jos tarkastuksen yhteydessä löydetään jotain parannettavaa, voi syntyä hyviä tuotekehitysideoita. Samalla voidaan ennaltaehkäistä samanlaisten pulmakohtien uusiutumista. Näin voimme tarjota asiakkaillemme entistä parempaa palvelua tulevaisuudessa, iloitsee Påhls.

Lisää uutisia